با حضور مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور صورت پذیرفت؛
آغاز طرح نظارت جامع مهارت (نجم) در مراکز آموزش فنی و حرفهای استان کهگیلویه و بویراحمد
داود ناصری امید، مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان در راستای اجرای طرح نظارت جامع مهارت (نجم) بیان کرد: مراکز آموزش فنی و حرفه ای در استان ها که مجری آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی هستند، مهمترین رکن سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محسوب می شوند.
داود ناصری امید، مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان در راستای اجرای طرح نظارت جامع مهارت (نجم) بیان کرد: مراکز آموزش فنی و حرفه ای در استان ها که مجری آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی هستند، مهمترین رکن سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور محسوب می شوند. لذا ارزیابی همه شاخص های این مراکز بمنظور افزایش بهره وری، ارتقاء و رشد کیفی و کمی برنامه ها و فعالیت ها و رفع نقاط ضعف مراکز وکارگاه های آموزشی جهت نیل به اهداف و سیاستگذاری های کلان سازمان بسیار لازم و ضروری است.
وی افزود: طرح نظارت جامع مهارت( نجم) با هدف افزایش بهره وری در مراکز و کارگاه های آموزشی، کیفیت بخشی به آموزش های مهارتی، شناسایی چالش ها و مشکلات مراکز، مشارکت و فعال نمودن ارکان اجرایی مراکز به طور همزمان در سراسر کشور در دستور کار سازمان قرار گرفت.
ناصری امید با اشاره به محورهای نظارتی این طرح اظهار داشت: بررسی وضعیت مشاوره و رهیگیری مهارت آموختگان، بررسی میزان همکاری رؤسای مراکز آموزشی با انجمن های صنفی و آموزشگاه های آزاد، بررسی فرآیند بازرسی از آموزشگاه های آزاد و مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی، بررسی میدانی سنجش و رضایت ذینفعان، بررسی وضعیت فیزیکی مراکز و کارگاه های آموزشی از محورهای نظارتی این طرح می باشد.
مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان گفت: گروه ارزیاب در این استان به بازدید از کارگاه های آموزشی، شناسایی تجهیزات آموزشی در مراکز آموزشی خواهند پرداخت.
شایان توجه است که نظارت، کنترل و ارزیابی 11 مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد با ۸۶ کارگاه آموزشی و ۱۳۰ آموزشگاه آزاد خصوصی در شاخص های متعدد در حال انجام است. امید است
نظارت میدانی سبب بهبود عملکرد آموزشی و ارتقاء شاخص های مهارتی در نهضت مهارت افزایی در گام دوم انقلاب گردد.
نظر دهید